Offisiell åpning fredag 26. oktober

På fredag 26. oktober inviterer Terje Myrvold og resten av gjengen hos Elverum Sveiseverksted til en aldri så liten «oktoberfest». Det er nemlig duket for offisiell åpning.

– Jeg håper at mange tar seg tid til å stikke innom oss en tur mellom klokka 12:00 og 16:00 denne dagen, sier en spent daglig leder. For anledningen vil det bli enkel servering med kaffe, kringle og pølser. Adressen du må finne frem til hvis du har lyst til å ta en titt på det nyetblerte sveiseverkstedet er Olav Sæters veg 184, Elverum

Myrvold forteller at det er allerede er en viss pågang av oppdrag, selv om det har tatt litt tid å få alt av folk, utstyr og varer på plass etter sommeren.
– Noen av maskinene har fortsatt ikke kommet på plass, og sannsynligvis heller ikke til fredag førstkommende. Men vi har valgt å kjøre på med åpningen nå før helga likevel, sier daglig leder.

Hvis du lurer på hva Elverum Sveiseverksted kan gjøre for deg eller din bedrift kan det være lurt å ta turen innom på åpningen. Da vil du få anledning til å ta en titt rundt i lokalene, og du kan spørre om vare- og tjenesteutvalg. Godt skolerte fagfolk vil være på plass for å gi deg svar på det du måtte lure på.

Og hvem vet? Kanskje kan det allerede denne dagen opprettes en kontakt som åpner for god business videre?

Åpningen er også opprettet som Facebook-arrangement som du finner her
Klikk gjerne «Skal» på hvis du er interessert. Registreringen på facebook er ikke bindende.