Med god fart inn i 2019

For en nyetablert aktør som oss er det ingen selvfølge at det skal være pågang med prisforespørsler og oppdrag. Men Elverum Sveiseverksted opplever faktisk det på starten av det nye året.

Terje Myrvold ved siden av komponenter til rekkverket som skal monteres på en rasteplass ved Mjøsa

– Det har vært en god del småoppdrag, type «drop-in» jobber, forteller daglig leder Terje Myrvold. I tillegg har vi hatt noen gode store jobber, og jeg har regnet og gitt tilbud på en hel del saker som ligger fremover i tid.

Daglig leder forteller at magefølelsen er god for første hele driftsår. Akkurat nå jobbes det med å ferdigstille en stor jobb for Statens vegvesen. Prosjektet ble påbegynt før jul, og ferdigstilles i disse dager

– Det er et rekkverk som skal lages og monteres. Vi er helt i innspurten nå, og i morgen (fredag 18. januar) begynner monteringen, sier Myrvold.

For folk som er litt kjent på motorveien langs Mjøsa, så er det snakk om et rekkverk på en rasteplass mellom Espa og Minnesund. Ikke akkurat et lokalt oppdrag – og det er morsomt å få jobber som skal leveres utenfor nærområdet. Myrvold har en god magefølelse for 2019 som vil bli bedriftens første hele driftsår.

– Ja, jeg må si det, smiler han. Det er overraskende bra pågang med forespørsler. Tradisjonelt er januar en litt rolig måned, men her har vi hatt nok å gjøre etter nyttår.

Verkstedet holder til i et stort nylaftet hus på Løvbergsnoen, noe som i seg selv er litt uvanlig i disse dager. Men erfaringene med bygget og lokalene er gode så langt. Nå får jo huset prøvd seg i vinterkulda også, men så langt ser alt bra ut.

– Lokalene kunne godt vært litt større, sier daglig leder. Det ser så stort ut når det er tomt. Men etter at vi fikk på plass alle de store maskinene er det tidvis litt trangt om plassen når det skal skje flere ting samtidig. Men alt i alt er jeg kjempefornøyd. Både med lokaler, flinke ansatte og en grei arbeidsmengde.

Vi kan ikke annet enn å konkludere med at vi holder god fart inn i 2019.