Innspurt mot sommeren 2019

Det nærmer seg sommerferieavvikling, og som seg hør og bør er det hektiske dager hos Elverum Sveiseverksted / Skjærbekk Sveis og Montasje AS. Det er mye som skal være i havn før fellesferien starter, både hos leverandør og kunder.

– Det er en anelse kaotisk, men vi har klokketro på at vi kommer i mål, sier daglig leder Ina Kulsveen.

Åpningstidene på sveiseverkstedet i juli vil være 08:00 – 15:00.  Vi har også en «nødtelefon» med nummer 4000 3787. Om det skulle være helt kaos er det bare å ringe.

En liten kaffepause i sola, før man jobber videre med innspurten mot sommerferie 2019. Fra venstre foran: Line Irén Mølbach, Kjetil Skjærbekk og Jan Skjærbekk Fra høyre foran: Joakim G. Holmlund, Ina Kulsveen, Tom Andreas Lauritzen og Meketa Urgesa

– Det har vært et spennende år så langt, med fusjon og drift i nye lokaler. Med 18 ansatte på lønningslista er det litt koordinering og planlegging som skal til for å få avviklet sommerferie for alle. Enkelte oppdrag skal også løses selv om det er ferietider for folk flest.

Skjærbekk Sveis og Montasje AS og Elverum Sveiseverksted tar på seg oppdrag i hele landet, og har opparbeidet seg et visst ry for å være både leveringsdyktige og pålitelige. Og ikke minst at kvaliteten er upåklagelig.

– I går fikk vi inn en telefon her med spørsmål om vi kunne utføre et oppdrag på en båt som skulle inn til havn i Molde. Oppmøte er på Vestlandet i morgen, flirer gründer Jan Skjærbekk. Det er slike ting som gjør det litt vanskelig å prioritere og planlegge, men vi strekker oss så langt vi klarer for å utføre det kunden ønsker – innenfor de tidsfrister som kunden ønsker.

Nedenfor ser du noen bilder som våre ansatte har tatt på sin ferd rundt om i landet: