Åpner nytt sveiseverksted

Hos Elverums nye sveiseverksted vil du etter hvert finne kompetanse, verksted og butikk under samme tak. – Vi er klare til å ta imot nye oppdrag, smiler daglig leder Terje Myrvold.

Det nystartede firmaet holder til i et flott nybygg i heltre på Løvbergsmoen. Myrvold, som tidligere var ansatt hos Tess i Elverum, er en av flere ansatte i sveiseverkstedet som åpnet 1. september.

– Vårt sveiseverksted tar sikte på å levere det mest komplette tilbudet Elverum. Etter hva vi vet vil det ikke være noen andre aktører i området som kan levere innenfor et så bredt produkt- og tjenestespekter som oss når alt er oppe og går. Vi har tro på at «totalkonseptet» vil slå godt an, sier Myrvold.

Et stort behov
Elverum Sveiseverksted AS sveiser og reparerer alt som har med stålarbeid å gjøre, både for landbruk, industri og private kunder.

– Her snakker vi trapper, stillaser, kraner og annen stålkonstruksjon, forteller Terje. – Vi har også knekke- og valsemaskin for tykke stålplater.

De opplever allerede pågang fra kunder og interesserte: – Allerede før vår offisielle åpningsdag var vi i full gang med flere oppdrag, smiler han fornøyd. – Så det er tydelig at det er et stort behov i nærområdet.

Godt utvalg i butikken
– Nå jobber vi på spreng med å få butikkutsalget opp på et bra nivå. Det er mye jobb, men vi regner med å ha et greit vareutvalg i løpet oktober, i alle fall det mest grunnleggende i sveisetilbehør og førstehjelp, forteller han.

De har også kjøpt inn utstyr for å trykke logoer og lignende på arbeidstøy. – Dette er også varer vi vil ha i butikken, sier han.

Sveis på tur
Skulle uhellet være ute midt i ødemarka, har de rigget en egen tilhenger som legger grunnlaget for å gjøre enkle sveiseoperasjoner også ute på tur: – Kort sagt så ønsker vi å gjøre det enkelt å ta kontakt og få fikset det som trengs, der det trengs, forklarer Terje.

– God service, høy kompetanse og kvalitet er det viktigste for oss, avslutter han.

Skulle du ha behov for å ta kontakt, ring 4000 3787 eller stikk innom oss på Løvbergsmoen!